Microdermabrasie is populair en niet voor niets. Heeft u last van acné, littekens, mee-eters, rimpels of pigmentvlekken dan is Microdermabrasie de aangewezen methode voor u!
Zonder bijwerkingen, narcose of naalden een uitstekend resultaat!
Microdermabrasie resultaten


Microdermabrasie
Microdermabrasie resultaten
Microdermabrasie resultaten

Een microdermabrasie apparaat aanschaffen?


Microdermabrasie is dé techniek om lichte rimpels, huidoneffenheden, acne, en littekens te verminderen. De resultaten van deze techniek spreken voor zich en vrijwel iedereen ervaart een zuiverdere huid dan voor de microdermabrasie behandeling. Lang was een microdermabrasie behandeling uitsluitend verkrijgbaar bij gespecialiseerde artsen maar langzaam aan werd de techniek beter en veiliger. Hierdoor konden ook schoonheidsspecialisten en andere huidspecialisten microdermabrasie behandelingen aanbieden. Vaak kosten deze behandelingen een aanzienlijk bedrag en omdat herhaling van de behandeling vaak nodig is, kunnen de uiteindelijke kosten hoog oplopen. Maar daar gaat nu verandering in komen! Doordat de microdermabrasie technieken steeds beter en veiliger zijn geworden is het nu ook mogelijk om een microdermabrasie apparaat aan te schaffen.

Een microdermabrasie apparaat voor thuisbehandelingen zijn tegenwoordig van dezelfde kwaliteit als de apparaten die door uw schoonheidsspecialiste worden gebruikt.  Het zijn apparaten die gebruik maken van hele kleine kristallen die onder druk tegen uw huid worden gespoten. Hierdoor wordt de buitenste huidlaag verwijderd waardoor de huid zich zal gaan verversen. Tegelijkertijd worden de dode, afgestraalde, huidcellen afgezogen. Deze behandeling is geheel pijnloos. Het meest verkochte microdermabrasie apparaat heeft naast deze basisfunctie ook de mogelijkheid om de kracht van de straal kristallen in te stellen. Hierdoor kunt u de microdermabrasie behandeling aanpassen aan uw huidtype.

De laatste tijd komen er steeds meer microdermabrasie apparaten op de markt. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet zullen wij de belangrijkste aspecten van deze apparaten kort benoemen, en tevens aangeven waar u op dient te letten bij een aanschaf.

De kristallen


Voor een microdermabrasie behandeling kunnen meerdere soorten kristallen worden gebruikt. De meest gebruikte soort zijn de alu-oxide kristallen. Deze kristallen hebben als nadeel dat ze veel rommel veroorzaken. Ook zijn er gevallen bekend waarbij het microdermabrasie apparaat verstopt raakte na het gebruik van deze kristallen. Wij merken, dat er nu ook andere soorten kristallen op de markt komen die gebruikt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de Diamond sticks. Deze hebben de nadelen van de alu-oxide kristallen niet maar geven wel een uitstekend resultaat.

Te behandelen gebieden


Zoals u waarschijnlijk weet heeft uw huid een andere structuur op uw handen dan in uw gezicht. Dit verschil is natuurlijk duidelijk zichtbaar, maar wist u dat er zelfs al een aanzienlijk verschil zit tussen de huid van uw gezicht en hals? Om al uw lichaamszones te kunnen behandelen met hetzelfde microdermabrasie apparaat is het van belang dat u de koppen van het apparaat kunt wisselen en kunt aanpassen naar het huidtype dat u wenst te behandelen.

De prijs


Omdat een microdermabrasie behandeling bij de schoonheidsspecialiste erg prijzig is worden de microdermabrasie apparaten voor veel geld aangeboden. Een goed apparaat hoeft echter helemaal niet veel te kosten. Het kan dus lonen om goed om uw heen te kijken naar het apparaat met de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Snel geld verdienen!
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.microdermabrasie.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.
Privacy policy